Followers

Monday, August 22, 2011

cerita pasal MAILO ..

kadang2 bila time aku pegi dapur tertengok bungkusan MILO aku teringat satu kejadian yang melawakkan ...hahahahaha...

kejadian nie da lama da...dalam 4,5 taun sebelom nie....time tu kazen aku yang dok kt Bandar Baru Bangi nak kawen...so 1 family aku la pegi...yang best tu pegi naek flight...disebabkan time tu harga tiket ke KLIA same je MAS ngn AIR ASIA nie , so mak ak pown amik la MAS sbb MAS kan lagi selesa, seat luas pe sume la...

then mlm tu ktorang pegi la Airport...besa la...smpai2 lepak2 dulu kjap..then sejam nak bertolak kne check in, masok tmpt mnggu lpas tu naek la kapal terbang...kejadian nie berlaku dlm kapal terbang la...korg yang bese naek MAS tu taw la cm na kn...ble da kapal terbang da terbang tu...ad la stewardess yang agih2kn beverages kn...mcm2 la ngn minuman la, kacang la...tu aku list yang dorg bg free je...heeeee.....



nak dijadik kn ceta nie...ad la sorg stewardess amoi nie dok jerit.. MAILOOO!!!! MAILOOO!!! MAILOOO!!! emmmm..bkn jerit sgt la tp bleh la dgr kn...aku ngn adik aku sorg nie dok pk....ape la yang amoi nie dok jerit2??? MAILOOO!!! MAILOOO!!! MAILOOO!!! then smpai je kat seat ak baru la aku taw...rupenye MILO yang dye nok jerit tu...hahahahaha....cube la korg pk...kite orang Melayu nie dibesarkan ngn membace MILO tu MILO bkn MAILO...hahaha...pegi la kt kedai2 mkn mane pown kite akn bace MILO tu MILO bkn MAILO...tp klo tgk iklan kt tv mmg rrrr MAILO kn...hahahaha...lpas tu aku ngn aik gelak la...stewardess amoi tu pndg2 je..kui3....MAILO MAILO...huhuhuhuhu....

3 comments:

  1. betol kn la pronounce amoi tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. mailo ? hehe

    p/s : blogger kelantan ? jom singgah! http://zaza96.blogspot.com/2011/12/perhatian-blogger-kelantan.html

    ReplyDelete